Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features. just login to your account and enjoy ...

<none>

Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features. just login to your account and enjoy ...

Màster Interuniversitari en Migracions Contemporànies

You are here

 

Els nous processos migratoris i l'actual crisi internacional estan generant profundes transformacions polítiques, socials i econòmiques tant a les zones d'origen com en les de destinació. L'actualització teòrica i metodològica continuada dels professionals amb responsabilitats sobre la gestió de les migracions i la diversitat s'ha convertit en una necessitat ineludible: cal assumir els nous reptes, des d'un compromís real amb la integració i la cohesió social, que només serà efectiu si es disposa d'eines sòlides per fonamentar les nostres actuacions.

El Màster Interuniversitari en Migracions Contemporànies ofereix en la seva vuitena edició l'especialització en: Gestió de la diversitat i Dret i integració. La modalitat de postgrau, en canvi, proposa una formació orientada a la professionalització en Dret i Cohesió Social.

Des del curs acadèmic 2013-14, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona treballen de manera conjunta en una nova dinàmica interuniversitària. Això ha permès oferir als estudis de màster i postgrau una sòlida formació teòrica i pràctica orientada a professionals que vulguin dedicar-se a la gestió de les migracions i de la diversitat; o la recerca en el camp de les migracions internacionals.